Webinars

Sinds schooljaar 2019/2020 bekeken meer dan 500 leerkrachten een DC-webinar! Hieronder en hiernaast vind je de data voor de DC-webinars in schooljaar 2021/2022. Komen de data je niet uit, of wil je de presentatie liever op een zelfgekozen moment zien? Je kunt het webinar van vrijdag 20 maart 2020 via deze link terugkijken. Dit webinar werd gegeven in periode van thuisonderwijs vanwege COVID-19. In dit webinar wordt dan ook e.e.a. verteld over onderwijs op afstand. Het webinar wijkt inhoudelijk verder echter niet af van onze reguliere DC-webinars. 

Ben je leerkracht, ICT-coördinator of leescoördinator, schrijf dan in, volg een online webinar en investeer een kleine 40 minuten in het leren kennen van alle mogelijkheden van DC Online en de ondersteuning eromheen.

Elk DC-webinar start met een basisuitleg van een kleine 40 minuten: 
Wat biedt Documentatiecentrum precies als het gaat om lezen, informatieverwerken en onderzoekend leren? Hoe kunnen leerlingen thuis aan de slag met DC Online? Waar en met welke tips en tips-voor-thuis helpen we leerkrachten en ouders? Met dit kennismakingswebinar geven wij een antwoord op al deze vragen.

 

Daarna blijven wij nog de rest van het uur online voor het beantwoorden van eventuele vragen. Voor diegenen die al met Documentatiecentrum en/of DC Online werken maar nog specifieke vragen hebben: kom gerust later binnen bij de webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen, wij beantwoorden ze live!

 

Schrijf je hiernaast of via deze link in voor één van de onze webinars in 2021/2022

Nóg meer uit DC Online halen? 15 april stuurden we een e-mail naar leerkrachten met daarin zes supersnelle tips. Lees deze e-mail hier terug en zet DC Online binnen 3 minuten in bij je onderwijs op afstand!