Webinars

Komen de tijdstippen van de live webinars je niet goed uit en/of wil je de webinar nog eens terugkijken? De webinar van vrijdag 20 maart 2020 is via deze link terug te kijken. Deze webinar werd gegeven in periode van thuisonderwijs rondom COVID-19. In deze webinar wordt dan ook e.e.a. gezegd over onderwijs op afstand. De webinar wijkt inhoudelijk verder echter niet af van onze reguliere DC-webinars. 

Ben je leerkracht, ict-coördinator of leescoördinator, schrijf dan in, volg een online webinar en investeer 30 minuten in het leren kennen van alle mogelijkheden van DC Online en de ondersteuning eromheen.

Elk DC-webinar start met een basisuitleg van een kleine 30 minuten: 
Wat biedt Documentatiecentrum precies als het gaat om lezen, informatieverwerken en onderzoekend leren? Hoe kunnen leerlingen thuis aan de slag met DC Online? Waar en met welke Tips en Tips-voor-thuis helpen we leerkrachten en ouders? Met dit kennismakingswebinar geven wij een antwoord op al deze vragen.

 

Daarna blijven wij nog de rest van het uur online voor het beantwoorden van evt. vragen.
Voor diegenen die al met Documentatiecentrum en/of DC Online werken maar nog specifieke vragen hebben: kom gerust later binnen bij de webinar. Via de chat kun je al je vragen stellen, wij beantwoorden ze live!

 

 

 

Schrijf nu in op één van de volgende webinartijden!

 

Documentatiecentrum Online - alle mogelijkheden

Dinsdag 16 juni 2020

16:00 - 17:00 uur

Inschrijflink

 

Documentatiecentrum Online - alle mogelijkheden

Woensdag 1 juli 2020

14:00 - 15:00 uur

Inschrijflink

 

 

 

Nóg meer uit DC Online halen? 15 april stuurden we een e-mail naar leerkrachten met daarin zes supersnelle tips. Lees deze e-mail hier terug en zet DC Online binnen 3 minuten in bij je onderwijs op afstand!